2020-06-13 2004 浏览
哩间酒吧其实都知系太和开左好耐,好多系附近住嘅人都会识去哩个地方饮下酒食啲小食今日胆粗粗约两个中同去哩间酒吧吹下水聚一聚旧啦。咁哩间餐厅bar枱面积都几大下,俾人一种好relax轻松嘅感觉,而仲有一张桌球枱,识得笃波嘅朋友可以黎玩下,几过瘾 咁我地都叫左黑松露意大利饭 如肉酱意粉黎食啦,肉酱好足,份量又大㖞。 而个意大利饭味道几特别,值得一试而最令我惊喜嘅系个芝士薯波,即整即炸,好香口,芝士控嘅朋友必定要叫,包你话 整体黎讲,都算一个聚会嘅好地方,但餐厅有啲难揾,佢个招牌唔明显,都揾左一段先揾到,但个质素系超班嘅,可以第日再一试,今次个个都要揸车返屋企,唔敢叫酒去喝,下次一定会黎试下其他酒类。