2025-01-29
新年咁多朋友聚会,最方便就系嗌到会啦,朋友介绍呢间到会公司,净系睇餐牌已经花多眼乱😂,有小食头盘海鲜热盘 粉面等,仲有唔同地方嘅特色菜,包括潮州菜,泰国菜,西式中式日式乜都有,任君选择🤩我哋叫咗六至八人餐,拣咗十样嘢,全部都好足料大份,每份都有1.5磅,真系好抵食呀!鲜虾、细带⼦香浓龙虾汁螺丝粉蒲烧鳗⿂⼀⼝⽜炒饭即烧BBQ美国猪仔骨 (9件)杂菜浓汤七⼩时慢煮⽜肋条潮州打冷-秘制卤⽔拼盘芝⼠焗意式蕃茄⽥园杂菜⽇式和风汁炒野菌、芦笋香辣京葱爆炒盐烧⽜舌泰式香烧猪颈⾁配泰式酱⾺来⻄亚娘惹黄咖喱鸡配⻑法包 特别推介猪仔骨,有9件,好入味。另外黄咖哩鸡好香椰汁味,鸡肉嫩滑。仲有潮州卤水拼盘同泰式猪颈肉都好有风味,好有惊喜😍下次有一大班人聚会,都一定要再帮衬!@pnefood.hk评分:最高为5分治愈度:👩⚕️👩⚕️👩⚕️👩⚕️抵食度:💉💉💉💉💉翻兜指数:🩺🩺🩺🩺PNE Food新蒲岗八达街3-5号安达工业中心6楼A室📍钻石山港铁站A2出口8分钟路程#healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #美食 #SanPoKong #新蒲岗 #派对 #派对美食
鲜虾、细带⼦香浓龙虾汁螺丝粉
蒲烧鳗⿂⼀⼝⽜炒饭
即烧BBQ美国猪仔骨 (9件)
杂菜浓汤七⼩时慢煮⽜肋条
潮州打冷-秘制卤⽔拼盘
芝⼠焗意式蕃茄⽥园杂菜
⽇式和风汁炒野菌、芦笋
香辣京葱爆炒盐烧⽜舌
泰式香烧猪颈⾁配泰式酱
⾺来⻄亚娘惹黄咖喱鸡配⻑法包
下次有一大班人聚会,都一定要再帮衬!
@pnefood.hk
评分:最高为5分
治愈度:👩⚕️👩⚕️👩⚕️👩⚕️
抵食度:💉💉💉💉💉
翻兜指数:🩺🩺🩺🩺
PNE Food
新蒲岗八达街3-5号安达工业中心6楼A室
📍钻石山港铁站A2出口8分钟路程
#healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #美食 #SanPoKong #新蒲岗 #派对 #派对美食 #到会 #到会美食 #PNEFood