2019-06-01 48 浏览
📍 #尖沙咀tummy | Helen’s-.今日放工同朋友食完饭 想揾个地方倾下计就黎左呢间位于尖沙咀既bar到饮杯野 一上到黎格局好似去左泰国咁 所有装修都系东南亚风格 个环境几舒服 好宽敞😊 仲可以玩骰盅添🤣 餐牌主要系饮品为主 系餐牌上既signature cocktail都有写上浓度 够哂细心 嗌完食物同饮品待应就拎左啲花生小食比我地送酒 食物就主要系小食例如系串烧、炸鱼薯条等等-.🍹Yesterday $68强度5 系一杯比较强酒精浓度既cocktail 侍应系我面前由打满橡木烟既酒壶出倒出黎 酒充满左柑橘既味道 充满橡木香 饮落有点像 Jack daniel-.🍹Helen’s Tea $68酒精浓度为2 呢杯系好易入口既cocktail 味道酸酸甜甜 但饮到最后既时候发现酒沉到杯底 都唔好睇少佢🤔-.🍴海鲜忌廉汁意粉 $68呢个意粉既汁好creamy好香甜 都几足料 有蘑菇有虾有芦笋😍👍-.🍴串烧 $48佢有猪牛鸡比我地撰 我地就要左每样2串total有6串都几抵食 佢重有唦嗲酱比我地点
📍 #尖沙咀tummy | Helen’s

🍹Yesterday $68