2020-02-16 64 浏览
楼上cafe依间都算阔落,座位舒适环境宁静,私人空间十足,坐几耐都得,二人套餐 $368 贴地,当中菜式选择多,食物质素唔错,来倾计食饭最好不过。芝士烟肉黑松露焗大蘑菇厚肉的大蘑菇食落软淋淋有汁好有菇味,酿左邪恶的芝士加烟肉碎吊一吊咸香,无敌配搭非常好味。特浓龙虾汁带子蟹肉意粉意粉幼身份量唔少食极都仲有,口感烟韧,香浓的龙虾汁意粉好挂汁好美味,少许豆苗带来清香草青味,带子细细粒胜在够多粒,淋淋地唔错,加了蟹柳丝捞埋意粉多左份口感,整体味道唔错。自家制黑松露烧春鸡配薯蓉烧春鸡即叫即整,等左好耐但都值得,热辣辣食落又几好味。原只鸡好大只,薯蓉两球份量多食唔晒。鸡皮香口入晒味好正,鸡肉质嫩油脂焗走晒,食完唔会满口油腻。玫瑰果茶好大壶感觉好抵饮,味道淡淡的微微的芳香,加了蜜糖较易入口。荷兰旗色水好靓,蓝柑桔加乳酸,酸酸甜甜清新开胃,睇得又饮得。比利时窝夫窝夫分左两份,沾左朱古力酱及士多啤梨酱,外脆内软,简简单单的甜品。

玫瑰果茶
好大壶感觉好抵饮,味道淡淡的微微的芳香,加了蜜糖较易入口。

荷兰旗
色水好靓,蓝柑桔加乳酸,酸酸甜甜清新开胃,睇得又饮得。

2020-02-11