2020-01-08 866 浏览
想啤一啤佢 又想有好味嘅嘢食 咁就黎食呢间啦~多一个聚脚这地方🍻今次就食咗几样嘢食 事先声明 因为呢间野系即叫即整 所以等候时间会耐啲 同埋热辣辣 首先食个沙律先 今次食烤八爪鱼沙律 叫得呢个沙律 唔使讲八爪鱼系主角啦 不过就失望了 因为八爪鱼唔新鲜 有一个奇怪嘅味道 食落去好似橡胶咁样 炸美国番薯条 卖相已经好吸引 仲要热辣辣 番薯条甜甜地 呢个薯条有两个酱汁可以点 一个蒜头酱一个茄汁 蒜头酱有惊喜几好味水牛城鸡翼 本来以为佢个汁系捞埋啲鸡翼 点知原来系另上 所以冇特别 鸡翼会伴蓝芝士酱同埋西芹条 蓝芝士酱 配埋鸡翼食 会中和左 食落嚟冇咁热气铁板香蒜炒辣虾 必食推介⭐️⭐️⭐️首先系用辣椒蒜片橄榄油整成 伴埋个蒜蓉包我个食法系将蒜蓉包切件 点满橄榄油蒜片辣椒 加埋虾一齐食 劲好食劲肥😆炸鱼墨西哥脆片 唔好见佢细细件 但食完之后就会觉得饱 首先个鱼柳热辣辣 而且加埋佢个酸忌廉牛油果酱 洋葱番茄辣椒粒一齐食 味道非常丰富 非常好味炸猪手 其实猪手好难整到好好食 今次食落去比较干冇肉汁 所以就一般般 但系咁多炸嘢 小食一定要饮返啤酒啤啤嘅~

想啤一啤佢 又想有好味嘅嘢食 咁就黎食呢间啦~
多一个聚脚这地方🍻

铁板香蒜炒辣虾 必食推介⭐️⭐️⭐️