2018-05-15
系旺角想揾个地方有得食之余又想倾下计玩下game,望过几间cafe又唔系好多环境合适,食既要求就唔高既我地,都系想有个地方轻松下倾下计。环境方面系登打士街,都尚算方便。上到cafe,估唔到都full,大部份都系卡位自成一角,有一边就似d party room既格局。最重要系有卡位侧面有拖板,我地可以食住补充能量之余,手机、电子产品都可以补充能量。叫左个set,同散叫其实差唔多,但相比之下就多左个餐汤同野饮。小食都几多选择,价钱又尚算合理跟餐既前菜,蒜蓉包好香好脆口,但系净系得牛油味,太少蒜蓉完全食唔出蒜蓉味。粟米汤似系街买反黎既冲济,饮落粉味好重,而且无乜忌廉同粟米味。鸡翼,依个唔错。焗既时间岩岩好,咬落仲好juicy,而且蜜糖味好入味,但我地叫蜜糖芥末好似漏左芥末比我地!薄饼其实就一般般,好多茄酱,净系好浓既茄酱味,无乜芝士,饼底都几厚,唯一块烟三文鱼可以点缀下。意大利饭份量算少,饭粒又较硬身,食落好腻口。cafe食物质素算系咁上下,有机会会去第二度试下。胜在有个地方聚下脚!
小食都几多选择,价钱又尚算合理
跟餐既前菜,
意大利饭份量算少,饭粒又较硬身,食落好腻口。