2007-03-16 2 浏览
今日约左个好耐冇见ge朋友出黎出饭,佢话想食日本野,咁岩我有张金沙$10 coupon月尾到期,而且食过又ok,所以决定食金沙=)7点几去到,d款得好小,冇咩岩食,最后只叫左1个餐。今次同上次都有什菜沙律,鱼生同抹茶雪糕,个什菜沙律同上次差唔多,但个鱼生冇上次咁新鲜,有d失望。什锦天妇罗:虽然系炸,但唔会食到成口油,不过好似冇咩味。冬菇蒸蛋:d蛋好滑,有d入口即融ge感觉。箝押寿司:反卷ge类型,外面系紫菜碎,里面系黄瓜,同埋有2样唔记得系咩,味道1般,而且握得唔实,好易1夹起就散开晒。冬乌:好细碗,但d面几好。冻咖啡:朋友不停话好饮,但我冇试。总括黎讲,7点前黎食特价dinner同埋lunch黎食抵好多同埋多好多好多款拣。7点后只有3-4个餐比客人选择。我谂我下次黎食,为左有啖好食,1定要系7点前食= =

什锦天妇罗:虽然系炸,但唔会食到成口油,不过好似冇咩味。
冬菇蒸蛋:d蛋好滑,有d入口即融ge感觉。
冬乌:好细碗,但d面几好。
冻咖啡:朋友不停话好饮,但我冇试。