咸猪手咸猪手咸猪手≡≡≡≡🍲𝑀𝑎𝑖𝑛 𝐶𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒🍲≡≡≡≡1️⃣脆皮德国咸猪手 $ 248 - 今晚嘅焦点所在☺️我其实都几钟意食咸猪手,所以当见到餐单有咸猪手都忍唔住点😂我自己认为有个好味嘅德国咸酸菜都好重要‼️不过呢度呢就只系提供少量嘅沙律菜、同埋蜜糖芥末酱。➪讲返猪手,呢度嘅猪手都唔错㖞。首先都食到佢有厚厚嘅骨胶原,有浆口嘅感觉。肉质又肥又瘦,咬落去都Juicy,只有少部份位置系焗干咗及瘦,咬落偏硬身。➪重点系个脆皮整得几好,真系够脆身👍😛➪蜜糖芥未酱嘅点缀都可以令到咸猪手更加出色。➪附送嘅餐汤系蘑菇汤,饮到粒粒蘑菇,可以的😌仲有牛油餐包,暖暖的☺️≡≡≡≡ 🥗𝐴𝑝𝑝𝑒𝑡𝑖𝑧𝑒𝑟 & 𝐷𝑟𝑖𝑛𝑘𝑠 🍹 ≡≡≡≡2️⃣芝士焗菠菜$78 - 略嫌份量少😂味道不错3️⃣Oreo Milkshake +$24吸睛又好喝☺️甜甜的好饱≡≡≡≡📍Cafe位置&优惠📍≡≡≡≡➪ cafe位于油麻地地铁站附近,每次搭巴士都经过,其实想试好耐🤣我啲朋友又成日过嚟食下午茶☕️位置的确方便而且空间感好阔落👍➪ 依家like 社交平台好似仲系送一碟洋葱圈😂😂😂你Like 唔Like ar !≡≡≡≡💰价钱参考💰≡≡≡≡+1
咸猪手咸猪手咸猪手

≡≡≡≡🍲𝑀𝑎𝑖𝑛 𝐶𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒🍲≡≡≡≡

1️⃣脆皮德国咸猪手 $ 248 -

➪讲返猪手,呢度嘅猪手都唔错㖞。

➪重点系个脆皮整得几好,真系够脆身👍😛

➪蜜糖芥未酱嘅点缀都可以令到咸猪手更加出色。

2️⃣芝士焗菠菜$78 - 略嫌份量少😂味道不错

≡≡≡≡📍Cafe位置&优惠📍≡≡≡≡