2020-01-27 255 浏览
麻酱油麦菜 $65.侍应推介 又爽又脆既菜 加埋麻酱好好食😋竹炭流沙包 $42.卖相都唔错 劲流心 奶黄味又香浓 一定要热辣辣食先正👍🏻 除返开$14 1个都可以接受啦 .担担面 $60.本身都冇谂住叫 因为我都食过几次 咁岩店员大力推介 话d面系新鲜每日人手整 问完生日个位 所以又叫多次😁😁😁.我记得以前食系唔使$60 不过好食咪食多几次😋 面十分弹牙 可能d汤都杰杰地 面既挂汤能力都几高😙 有好多葱花 少少花生酱味 又有少少辣 我觉得几好食 可以再encore .乐天皇朝既signature dish 8色小龙包 $118黎得哩度我觉得冇可能唔叫哩个 亦都唔需要点醋吊味 因为已经有好丰富唔同既味道啦😛.我自己较喜爱红色既麻辣 同埋黑色既黑松露 劲多浓 好入味😋😋😋我觉得最食唔出味应该就系鹅肝😂😂😂不过记住衬热食 因为冻左就会痴底 整穿左个小笼包🤨.水煮鱼 $198.其实我之前从来都未食过水煮鱼 酸鱼之类🤣但今次食完就爱上左.店员都好落力推介哩味菜 咁就拣左个小小辣试下 其实都好辣😂😂😂不过d鱼真心几脆口 入晒味 我指既系辣椒味 份量都唔少 个底仲有好多索晒汁既粉丝🤣完全挑战味蕾.价
麻酱油麦菜 $65

侍应推介