2022-05-30
要拣聚会餐厅, 近年应该都系鸡煲加任食火锅最受欢迎钟意食咩自己拣, 又唔怕唔够饱, 不过同类餐厅咁多, 质素参差就唔驶讲啦今日黎食左呢一间, 系正正尖沙咀, 好方便铺头新开, 好干净, 楼面们都好勤力咁同我地介绍, 感受到气氛好好听完推介, 我地拣左个新款试试酥皮芝士鸡煲底层鸡煲系铺头招牌, 上次加层厚厚既芝士, 最面层系好大好大既酥皮好香, 有层次得黎唔会太厚, 唔惊好饱 加埋鸡煲本身个酱好好食食完鸡煲, 拣个汤底会转个煲上呢个系胡椒猪肚, 超级多猪肚, 个汤好好饮, 驶唔驶咁足料呀老细XD另外呢到都有好多特别好食既配料, 我重点推介芝士牛丸, 超正!! 岩晒我芝士狂鱼片, 完全冇骨, 劲滑墨鱼滑, 味浓, 超弹牙, 一个人食左2条出面仲有好大个柜夹野食仲有一样大家好关注既!! 甜品~呢到竟然有芋圆!!! 我最爱呀~ 真系好食, 唔系揾D冰鲜野呃你, 仲有齐配料钟意加豆花又得, 加雪糕都得!!
今日黎食左呢一间, 系正正尖沙咀, 好方便
听完推介, 我地拣左个新款试试
酥皮芝士鸡煲
食完鸡煲, 拣个汤底会转个煲上
另外呢到都有好多特别好食既配料, 我重点推介
芝士牛丸, 超正!! 岩晒我芝士狂
鱼片, 完全冇骨, 劲滑
墨鱼滑, 味浓, 超弹牙, 一个人食左2条
出面仲有好大个柜夹野食
仲有一样大家好关注既!! 甜品~
钟意加豆花又得, 加雪糕都得!!