原本听佢个名以为佢正系可以食cheese cake,但原来系一间食西餐嘅餐厅,而且好出名好多好评。约左个朋友黎食,点知超多人排队,所以等左9个字多啲,所以如果想食嘅朋友一定要预咗排队,所以系未肚饿嘅时候好开始排队喇。一入到餐厅就见到有几十种唔同口味嘅芝士蛋糕,真系好想试晒所有味,超级吸引!😋面包外脆内软,而且有两种口味,左边𠮶个比较硬,仲有啲花生起面,而右边𠮶个就类似法包,两个都暖暖地,再揸埋牛油真系一流,最吸引嘅系佢啲面包系无限添加,真系无得顶👍🏻👍🏻👍🏻蟹饼既皮好脆,但唔会太厚觉得制。内馅满满既蟹肉,而且好重蟹味,配埋他他酱真系好正👍🏻呢个意粉真系好好食,首先佢有蒜味加柠汁黎做汁,令到佢个汁唔会太制之余亦唔会太寡,仲酸酸甜甜,令人非常开胃。鸡肉亦非常嫩口非常滑,令人有一食再食既感觉,之后佢有蕃茄同一啲香叶黎调味,令到成个粉个层次味雷再升华。超值得推荐👍🏻👍🏻但佢个份量好多,所以食得唒先好叫。呢个Pizza真系乜都有,有辣肉肠,普通肉肠,蘑菇,蕃茄,黑水榄同大量芝士。但同普通Pizza冇分别亦冇乜特别,但都好食同埋好饱肚,最重要佢个批唔会太薄太厚,呢个好值得赞👍🏻佢有好多款蛋糕🍰每款
餐包
蟹饼
鸡肉蒜香柠檬忌廉意大利幼面
乜都有pizza

无敌红丝绒芝士蛋糕
佢有好多款蛋糕🍰每款都好吸引,但呢款系最多人推荐,所以就叫左试下。红丝绒顾名思义就系红色,有红色系因为天然既可可粉中含有花青素,当花青素掂到酸性物质就会呈现红色。而蛋糕口感好似丝绒咁滑,所以就有呢个名。呢个蛋糕好重芝士味而且真系好软滑,有少少入口即溶嘅感觉,而且有少少酸味,混合一齐个口感都几有层次。大家不妨都可以试吓呢款蛋糕🤤但一个蛋糕一个人食真系太饱太腻,所以建议两个人share一个😁
餐包
蟹饼