2007-10-26 24 浏览
成个星期在会展摆show, 放工又冇饭食, 而又撞正秋风起, 一个人去到呢间蛇王良起个套餐, 我拣A餐, 有一个细蛇, 一个白饭, 一个羊腩, 入到去... 得一个人睇铺, 讲真... 呢间野既服务态度就真系麻麻, 不过我都系外卖, 都费事理佢喇~ 细蛇: 比较稀, 无咩蛇肉同木耳, 个人不太LIKE;羊腩: 之前都睇OPENRICE话唔会有腐乳跟既~ 因为够味~ 好, 一入口, 的确系够味, 第二口, 始终由细到大都系点开腐乳既~ 所以就觉得系争咁D啰~ 而且... 唔系羊腩啰~ 成兜羊想揾块皮食下都无~_~ 真系...可以讲系食羊肉既遗憾呀~_~白饭: 咪白饭啰~ 之后就食埋佢跟既薄脆, 呢个可以讲系我最满意既, 平时食蛇我甚至叫人唔驶畀我, 但今次无讲, 咁就TRY下啰~ GOOD㖞~ 唔同以前食过都怕既薄脆~ REALLY NICE FOR IT ONLY~虽然薄脆系好香口好脆无油益味, 但...我系去食蛇, 所以... 真系唔会再去~_~ 人人口味唔同, 怕太杰既朋友可以一试~
细蛇: 比较稀, 无咩蛇肉同木耳, 个人不太LIKE;
白饭: 咪白饭啰~

无皮既羊腩~_~