2008-12-11
早已听过NYF 嘅大名,可惜每年去美国都只会去L.A.,放工见到海港城开左,一于去试下!Regular Combo我好钟意食薯条,其一系因为可以话系人都识整,但系要整得好系一种好强大嘅诚意.先试下咩都无加料嘅regular... 当一食落去feel到佢系薯仔,已经感动到爆,再加上佢唔算粗切,但系都可以炸到个心好薯,赞!"The Works" Combo再试咩都有嘅The Works,d酱沟埋好正! 好多料!等一下等D薯条索d酱最正,唔停得口. 唯独系我唔太好䓤,仲要系100%生䓤,但系唔理得咁多,赞!其实以佢地呢个price point,以薯条挂帅,响香港呢个地方能否生存真系见人见智,见到两位老外响度有心有力指挥,员工亦热诚有礼,抵赞. 同埋真系唔可以睇小呢个"小吃", 食完两个COMBO,我同女友都已经7分饱!另一醒目位,就系佢整左个门口直出海港城望海位,以前果个位无咩人坐,最多系得d自由行响度影下相,禽日去到,全部变晒NYF食客!过两日再去试埋the heart of NYC: HOTDOG!!
Regular Combo
"The Works" Combo