2022-11-25 39 浏览
终于挨到星期五,系happy Friday时间,同好姊妹约佐放工黎油麻地呢间厨十三食饭,厨十三一直系香港好出名,已经有几间分店,果然真系好出色!老坛酸菜鱼🧡我地两个女仔一见到就被吓亲,酸菜鱼劲大盆,我地系自选配料加佐豆卜,海带,青荀,望落更丰盛!平时系其他餐厅食过啲鱼片唔会多,但呢度份量真系好多,仲要块块都大块,又好柔嫩,汤底就麻酸辣调配得岩岩好,超正!泡椒凤爪$68🤍凤爪好大只,好爽脆好有咬口,油泡过好浓味,花椒令凤爪愈食愈麻,惹味十足!酥炸无脸男$88💛炸猪肉条就系无脸男,猪肉条用一个月型既兜装住,几精致,每条都炸到金黄香脆既猪肉条好要松脆好好食,觉得唔够辣既朋友仲可以再点辣椒粉黎食,咁就更加香口啦!
老坛酸菜鱼🧡
泡椒凤爪$68🤍