2016-10-31 175 浏览
当你食过聪嫂 有种情意结 就想想去试下聪少系咩一回事新屎坑 就实多人架啦 店仔又细细间。职员仔都有d手忙脚乱。而我地都唔知系排队等外卖定拎飞。 不过食客都算去得快。 等左15分钟左右都入得去了。装潢包装设计都有d似包装过既满记。唔知系咪出左名既甜品铺都会走呢条路线。叫完野食都好快就上到菜姐想食的是聪嫂味 一于叫番个榴连水晶珠仍然系咁出色😎好真实既榴连味,连d冰都系咁浓郁🤗点解可以出色到咁👍🏿👍🏿👍🏿士多啤梨椰果冰。小西米分上到旁。正当我赞赏佢小西米分开上既时候,隔离戈位已经一气过倒左落去🙈士多啤梨就好似食紧雀巢既士多啤梨雪糕啰。味道无榴连咁出色咁真实。红豆茸豆花(33)红豆茸好清凉得黎又唔会好水啵👍🏿 同埋同豆花好夹。如果想食清新d呢个系个唔错既选择不过实在太多人等。都唔太好意思坐咁耐。收银处有生果水饮。见佢靓靓地咪试下。 um.....清水好似好饮dPs 到11月底个名有个聪字或同音(冲?冲?松?)可以全单有8折这些机会不是我的
当你食过聪嫂 有种情意结 就想想去试下聪少系咩一回事

姐想食的是聪嫂味
一于叫番个榴连水晶珠
榴连水晶珠
士多啤梨椰果冰
红豆茸豆花

不过实在太多人等。都唔太好意思坐咁耐。

这些机会不是我的

2016-10-30
$40 (宵夜)
榴连水晶珠
红豆茸豆花