2024-01-27 674 浏览
入到聪鸣茶座,嗅到一阵阵咖啡香夹杂著炸物嘅香味,感觉好满足!我首先试咗美式热狗🌭️,啖啖肉感嘅香肠戥松软嘅面包简直系绝配,再加埋啲瓜片同蕃茄,清新爽口,仲带少少甜味,啖啖都唔腻。再嚟碗卡邦尼洋葱烟肉意粉🍝,顺滑嘅酱汁配上烟肉嘅香烤味,绝对系富贵滋味!而且洋葱炒得软绵带甜,好食到停唔到口!最后同屋企人share嘅红酒烩牛尾饭🥘,牛尾片片肉厚多汁,但系啲肉可以再啲软化少少。不过个汁嘅味道真系冧到我,浓郁嘅红酒香味深入牛肉嘅每一丝肉纤维,嗜辣嘅朋友一定要试!最正系茶座嘅气氛,员工用心服务,好感动!用手势倾偈嘅体验都几新鲜,证明咗语言唔系沟通唯一嘅桥梁。同屋企人一边享受美食一边感受呢种温暖,真系难忘嘅午餐体验啊!👍🤗🌿