2019-06-09
之前5月29日同朋友一齐去食饭,九点就去到,望左餐单几分钟就决定单。叫左掌份蜜糖牛油炸,拌饭同两杯lemonade 。都好快手系十分钟内全部上晒碟。最快是lemonade 上左,大大杯饮系爽既。之后上饭同炸鸡。野食系好食既,但今次个炸鸡就外方炸皮劲黏牙,之前食过就唔系咁,但味道好食就算。拌饭就不嬲保持到水准。但点解都食得唔开心系因为食到快九点半,佢地就之前开始打扫执枱,谂住正常执下准时收工咁挂。点知佢地快2130就有个年纪大既女职员话我地收九点半嫁,之前好似有讲要准时咁啦,但你另一个后生既系九点三仲有讲仲有冇野加?last order 。 我听到九点半闩门就内心呆左,心谂有收咁快咩,我坐左半个钟都未有,咁点解唔一开始讲收九半?搞到最后食得劲赶,冇食晒就拎袋走人,走出门口就发现佢地贴左张请人的通告,厨房同前台都系反工反到夜晚十点。心谂你唔系趁老板唔系铺就咁作反,见冇咩人就偷鸡早收工挂🤷🏻♀️搞到劲失望,本身都不时过太和帮衬食。家下就唔会再去了。员工搞到人要俾劣评,咁赶客法
搞到劲失望,本身都不时过太和帮衬食。家下就唔会再去了。
员工搞到人要俾劣评,咁赶客法