餐厅: 茶泰 (新都會廣場)
资讯:

千祈唔好去呢间餐厅,俾钱买难受,职员安排混乱,搞到我被人打尖,被逼坐1张连𩠌都放唔落嘅细台是日同屋企人共5人食晚餐,我系预先用电话book咗位,当日准时嚟到,同职员讲到咗贵姓book咗几位。当日亦都有好多walk in排队等咗好耐嘅客人,本来职员见到有张台已经准备食完,拿拿声执台话安排紧我入座,但其中一个现场排队嘅男人A即刻大声讲话佢等咗好耐佢要坐先,然后职员就即刻俾左张6人台佢,好唔公平,咁请问电话book位有咩意义?大声被人凶下就可以打尖?唔止结果搞到我要再等耐D, 同埋重点系佢俾咗4人台我(我有5个人,男人A得4个人就坐左张阔落嘅6人台)张台系逼到d𩠌都放唔落,全家要连碗同碟都放唔到,用餐体验好差,我唔理解,点解我book咗位,但个职员被A男人凶一凶,就即刻俾位佢,呢个餐厅安排非常有问题,不如你唔好开放电话booking啦,全walk in 算如果想用餐体验愉快的话,千祈唔好去呢间!!!

如果想用餐体验愉快的话,千祈唔好去呢间!!!
2023-08-18