2021-10-01 414 浏览
差唔多一年冇帮衬,甜品质素还OK,最估唔到嘅系职员全部换过晒,啲态度真系好差,特别系门口派飞职员,佢一定要你拣哂野食,先安排坐位俾你,我4位,问佢我只拣咗一个嘢食先,入到去再order得唔得,女职员话:「你要拣,一定可以俾你入去拣,但你冇理由依家只系拣一个」 (点啊,唔系讲咗入去先再拣其他)我再同佢讲:「你冇minimum charge, 系咪拣一个都会安排坐位俾我?」女职员(黑面加晦气)话:「得!就攞走咗张order 纸」讲真,响出边灯光又暗,只系得门口𠮶块有图嘅价钱牌,又冇Menu俾人睇,想入舖头光啲再拣。等咗一阵,我屋企人都已经响门口拣定嘢食,眼见佢不停叫我后边嘅Number入坐(同样系四人位),我问个女职员,点解唔系我哋入先?女职员话:「你都未order 哂4样野,点俾你入去」🔥都黎,首先,你冇同我讲一定要嗌晒四样嘢先入得去,就收咗我张order纸,唔得你咪同我讲啰!说话态度又差,另外一个女职员就话:「而家俾你入啰!」屋企人都话帮衬埋今次以后唔好黎喇!员工咁赶客,啲糖水几好食都系假啦,价钱又唔系平!坐入去睇Menu,阻你几多时间,食糖水,食完就走😡