2024-09-13 65 浏览
第一次去唔熟menu。叫左碗扎肉鸡丝檬,呀姐问饮咩,我就问加几钱,呀姐话热饮送既,咁咪跟住问有无龙眼茶个啲,呀姐即刻好晦气话:要加9蚊,你自己睇menu啦,谂好先叫人落单啦…之后就头也不回走左。我再揾第二个落单,我又讲一次要咩,佢又好恶咁话:讲number啦,我又要开返menu睇几号,佢又催我:俾个number 我呀。个刻已经觉得几无奈🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️到碗粉黎,我问有冇青柠,呀姐话:转头啦。又无左下文,嗌另一个帮我,佢又答:我禁紧机呀,转头啦。我再揾另一个,终于R到一粒仔青柠,但干既。无汁,又要再嗌。呀姐又例牌表情-黑面。讲返野食就一般般;唔算好食但入到口,份量适中。但招呼赶客🙂‍↔️