2022-09-14
呀女一岁生日,book咗张枱同屋企人一齐庆祝。本身见个场啲设施都几啱幼儿玩都几期待,点知去到未入场已经开始受气。😢首先要行楼梯先去到电梯大堂,选址有问题。上到去reception位对名谂住入座,我地book咗3点,当时系2点56分,佢话而家登记就当56分开始🤯。Well...咁我唔入住啰!放一放低啲袋系换鞋位除定鞋先,佢话可以入去个等候区等够钟。妈妈除好鞋,谂住逐袋拎入去(都有4-5个袋),点知有个好似话得事嘅女人走埋嚟话我啲袋放系换鞋区唔得。大姐呀,我地拎紧架喇,使唔使咁都赶呀!然后交咗个蛋糕俾个职员,个话得事嘅女人又冲紧埋嚟...「我地要收切饼费!」佢表情又无礼貌又无,我唯有简洁答佢一句「得啦」。呢刻佢可能意识到个气墙有问题,即刻唔多忿气咁讲「我谂住解释俾你听吓啫」。其实到呢刻为止佢地个个讲嘢都系一种命令形式,我要control你地咁,令人好唔舒服。🤬最好笑系小朋友玩玩吓甩咗只袜仔,啱啱先执起,就有个职员埋嚟「你要着袜呀!」。准备着啦,唔执点着呀!😰食物方面就无咩评价,反正我地都无预佢好食,正常唔难食就得。但系都唔好食到肚疴呀。肚疴嘅人食过蛋沙律三文治同Tiramisu,系是但一样
食物方面就无咩评价,反正我地都无预佢好食,正常唔难食就得。但系都唔好食到肚疴呀。肚疴嘅人食过蛋沙律三文治同Tiramisu,系是但一样㗎喇,其他无食呢两样嘅无事。🤢🤢🤢
呢间嘢俾我感觉就好似有个富二代开嚟扮做嘢,开间cafe唔够gimmick,加埋亲子两个字系咪容易啲问daddy借钱?育婴室都无个,究竟系咪真系知有小朋友嘅客要啲咩,钱人地预咗俾,但唔该俾返啲应有服务嚟先丫!