2020-05-05 2352 浏览
2020/5/5 下午六点第二次再到湾仔分店购买好味及柔软蛋糕,因为上次经朋友介绍后,品尝过新鲜芝士蛋糕及黑糖蛋糕后,深深吸引。但今次在怀着开心嘅心情,去买番上次好好味嘅芝士蛋糕及黑糖蛋糕,入到店内,有两名女职员,我向负责切及放入盒内嘅女职员讲"要半个芝士蛋糕及黑糖蛋糕",之后比钱,但见到该职员放入左半个黑糖及唔知乜嘢蛋糕入盒内,我即时话"我要芝士蛋糕㖞",该职员话呢个咪芝士蛋糕啰,我即时理论,我话芝士蛋糕系圆形𠮶只㖞,佢话咪流心芝士啰。好彩我上次试过,根本唔系呢只,我仲话我要芝士蛋糕,唔系流心,即系$98蚊𠮶只,收银机职员话,"6号仔要6点半先有呀"仲好冇礼貌咁问我"你要唔要吖?"。呢啲服务态度,简直不知所谓。今时今日做得咁晦气不如唔好做。希望老板留意一下职员态度。
今时今日做得咁晦气不如唔好做。
希望老板留意一下职员态度。