2023-08-12 381 浏览
今日小朋友有暑期活动,我就可以自己一个去叹吓午餐。小朋友唔食辣,唔太钟意中菜。所以有机会一个人午餐时,我通常都会去食上海嘢,我其实好钟意食担担面😋今日嚟到夏面馆,两点钟开始有下午茶,同一个商场既其他上海餐厅,好多都系两点半先有下午茶。咁我肚饿,梗系两点钟食嘢啦😄我叫左排骨担担面+冻豆浆。拣咗小辣,淋面。小辣真系BB辣,唔觉得啲面特别淋,我已经唔系即刻食,等佢浸汤浸多一阵。咁都正常好食嘅。想赞一赞,职员态度良好,地方宽敞舒适。我系平日下午用餐,见有三架轮椅可以入嚟,仲有一架BB车,四样嘢可以同时喺餐厅入边,感觉都唔挤迫。其中有一位食客,身体不适,讲嘢唔清楚,职员都好用心慢慢听吓佢有咩需要,值得一赞。餐厅赚钱系紧要,有爱心嘅职员真系唔系咁多👍🏻😋Yummy Yummy: 7/10😋

😋Yummy Yummy: 7/10😋