作为商场中的清泉 午市套餐价钱都算抵食 座位亦适合朋友聚旧倾计🤣🤣👍🏻💛 环境几清幽,比人闹市中桃花源嘅感觉😌😌🌸 餐厅环境好好,坐得好舒服,装修行木系感觉😎 成间cafe都几大,坐位都好宽敞,入面仲有日式塌塌米位~职员服务态度都好好,整体都好满意😂😂👍🏻笑容好好,态度亲切,仲好有耐心为我地介绍餐牌👍🏻👍🏻而且见到我地无水既时候会留意到而且帮我地主动refill水👍🏻👍🏻Bailey London Fog好好饮🤤🤤浓浓既酒味加Bailey奶好正🤤🤤🤤好惹味🔥🔥🔥巴斯克蛋糕好松软,蛋糕味好浓,好好食😋😋👅第一次食👍🏻👍🏻又唔会太甜👍🏻👍🏻马卡龙好脆,口感好正,甜度适中,唔会甜到漏🤣🤣仲有唔同味道选择,正到爆🤣🤣👍🏻我地叫左呢间餐厅必食既慢煮封门牛柳定食,拣左七成熟,封门柳煎得好靓,望落呈粉红色 都有好多件🤤🤤🤤仲跟埋沙律菜,加左芝麻酱,沙律菜好新鲜,仲有埋饭,有饭素系上面 令到个饭冇咁单调👍🏻👍🏻更加好味👅👅个set仲跟埋餐汤😌😌,汤底都好浓郁💛😋😋