同朋友预祝生日去咗食意大利菜🇮🇹呢间都系主打食pizza同甜品👻啲waiter全部都系好热情嘅外国人👦🏽成个vibe都好正✨➪ ℙ𝕣𝕠𝕤𝕔𝕚𝕦𝕥𝕥𝕠 𝔻𝕚 ℙ𝕒𝕣𝕞𝕒 ($238)本人好钟意食Parma ham🥺呢个薄饼上面嘅ham咸度好适中🥰而且都几香口✨成个配搭好match👻 三个入面最钟意呢个➪ ℙ𝕠𝕣𝕔𝕙𝕖𝕥𝕥𝕒 ($218)其实就咁食唔觉得有咩特别😂但食到咁上下见到有旧漏单嘅pork belly喺碟上面就拮埋嚟食🍴就咁食会觉得佢好似油脂丰富啲又湿润啲嘅烟肉🥓食完有种: 哇!! 嘅感觉➪ ℙ𝕠𝕝𝕡𝕖𝕥𝕥𝕖 ($208)呢个离我太远😫我又好肚饿所以就冇影到😂(不过可以睇reels!)虽然呢个系我拣嘅, 但老实讲三个之中最唔特别就系呢个😣不过都唔差的~薄饼饼底系几正宗嘅意式薄饼🍕底偏薄、边边厚🔥waiter喺送餐嚟嘅时候会俾Tabasco & 辣辣地嘅olive oil🫒但对于食辣bb班嚟讲落少少嚟吊下味就够😂本身我哋系想问下有冇茄汁, 但唔小心讲错咗tomato sauce🍅点知waiter劲nice, 入去拎咗用嚟放喺pizza上面嘅tomato sauce俾我哋🥹用嚟点𠮶啲边
Prosciutto  Di  Parma

➪ ℙ𝕣𝕠𝕤𝕔𝕚𝕦𝕥𝕥𝕠 𝔻𝕚 ℙ𝕒𝕣𝕞𝕒 ($238)
Prochetta

➪ ℙ𝕠𝕣𝕔𝕙𝕖𝕥𝕥𝕒 ($218)

➪ ℙ𝕠𝕝𝕡𝕖𝕥𝕥𝕖 ($208)

薄饼饼底系几正宗嘅意式薄饼🍕底偏薄、边边厚🔥waiter喺送餐嚟嘅时候会俾Tabasco & 辣辣地嘅olive oil🫒但对于食辣bb班嚟讲落少少嚟吊下味就够😂本身我哋系想问下有冇茄汁, 但唔小心讲错咗tomato sauce🍅点知waiter劲nice, 入去拎咗用嚟放喺pizza上面嘅tomato sauce俾我哋🥹用嚟点𠮶啲边边超正👍🏻

➪ ℂ𝕙𝕚𝕔𝕜𝕖𝕟 𝕨𝕚𝕟𝕘𝕤 ($138)
同上面ℙ𝕠𝕝𝕡𝕖𝕥𝕥𝕖一样, 又冇影, 但可以睇reels😺本身觉得佢卖相唔靓, 谂住唔嗌🎃但好彩最后都嗌咗🫶🏻佢唔系落酱汁, 而系落red onion🧅lemon🍋chili🌶 呢啲浓味嘅配料一齐去煮佢~ 佢系几清新、唔系好漏嘅味✨同埋鸡肉好嫩🐔值得一试!!

➪ 𝕋𝕚𝕣𝕒𝕞𝕚𝕤𝕦 ($78)
话明同朋友预祝生日🎂有朋友个名喺碟上面就唔post啦~但呢个真系好好食🥹词汇贫乏😼唔知点形容𠮶种好食, 总之就想食完一啖再一啖😂加埋有waiter们嘅意大利文生日歌助庆🎶食得仲开心🥳

➪ ℂ𝕒𝕝𝕫𝕠𝕟𝕖 𝔸𝕝𝕝𝕖 ℕ𝕦𝕥𝕖𝕝𝕝𝕒 ($𝟡𝟠)
又冇影到😂系好多Nutella嘅pizza😂钟意甜pizza又系Nutella fans必嗌! 同埋好饱肚👻
Prosciutto  Di  Parma