2018-01-25
同朋友倾开计话尖沙咀有一间餐厅有得听live, 又可以食野就等朋友放假可以一齐过来试试先,去到7点左右有几桌客人食晚餐中,我地竟然看到这里有全日早餐都几特别㖞,之后我地叫左主菜,小食和饮品...大约在8点多已全满了,幸好早左来吃,因为都吾少人黎到,差不多满座,不然就要订位比较好点。朋友去每地小店都会叫的牛油芝士焗大啡菇 $58……芝士好大片又香,大啡菇煮得㓮好,吾好太干身保留左菇汁,沙律菜够新鲜而且醋的酸度和甜味都吾错。见到我最爱的墨西哥芝士粟米片 $88……点会吾叫呢》?没想到芝士那么多而且好香身,整个小食热的脆口,而且粟米片够辣度配上特制酱汁一来可以减低辣度,二来吾会好干身。意粉有几款,爱吃辣的我们当然想食这个啦....蒜香香辣蚬肉意粉 $108,黎到好香蒜香而食落去口感够而且十分够辣度,蚬肉都吾少添。本来朋友想饮黑糖姜但刚刚沽清,之后朋友叫的Cooler $68……原来系青柠梳打,饮落去酸和甜度刚好,够开胃。Summer $68……饮落去好清新果汁香味而且吾会好假糖水的感觉,有惊喜。竟然有冬天特别饮品㖞。见差不多桌桌都有All day breakfast $108都谂住试下先,黎
见差不多桌桌都有All day breakfast $108都谂住试下先,黎到份量不少够大份,有肠味道特别,牛角包有微温,仲有最爱的大啡菇碎,薯饼好足料又吾油身好味道,当然仲有小食的好味沙律和茄汁豆。