2023-06-20
Blue Monday 拣左要朋友出去食饭安抚下自己嘅弱小心灵,今日拣咗去尖沙咀嘅一间酒吧餐厅,可以比自己听吓歌食吓饭放松吓🎈龙虾汁虎头大虾意粉个意粉超级高水准!好香嘅龙虾汁配搭意粉,味道香浓creamy!而且要赞嘅就系,虎虾肉好大只仲有好爽口鲜甜,而且仲剥埋壳😂😂😂可以食完唔使整污糟只手!🎈 烟三文鱼牛油果薄饼烟三文鱼头牛油果系我嘅最爱,呢两个配搭Max埋一齐,简直系Perfect match!烟三文鱼嘅数量都唔少,加上牛油果配合,而且饼底亦都好脆几好食🎈鸡翼拼盘见到鸡翼来讲餐厅嘅口味都比较多,所以我同朋友决定咗拣一个鸡翼评判可以试晒唔同嘅味道!鸡翼比想像中出色三款味道都劲好食!好推介🎈麻辣香炒鱿鱼须呢款小食好岩做拌酒小吃!麻香味重!完全食唔停口😆🎈Mocktail拣左twilight dove 同apple breeze 味道清甜,配搭都好饮!完全系好吸引既一餐!同朋友坐下货下计,地方坐得舒适,倾心事一流!
🎈龙虾汁虎头大虾意粉
🎈 烟三文鱼牛油果薄饼