2023-05-24
我同我女朋友去咗大角咀嘅Cobalt餐厅,试咗佢哋嘅香煎西班牙伊比利亚黑毛猪鞍同海胆忌廉汁蟹肉意大利饭,加上啲浪漫嘅音乐,真系一个难忘嘅晚上。啲伊比利亚黑毛猪鞍好嫩,香煎嘅外皮带咗啲脆口,加埋啲香料同埋啲酱汁,味道好丰富。啲蟹肉意大利饭就更加唔得了,啲意大利饭煮得刚刚好,啲蟹肉就好新鲜,配埋啲海胆忌廉汁,真系好滑顺,味道又好鲜甜。而且,Cobalt餐厅嘅音乐好浪漫,加埋啲灯光柔和,啲气氛又好舒服,适合情侣约会。歌曲好似配合啲食物嘅味道,令我哋更加投入到呢个浪漫嘅气氛当中。Cobalt餐厅嘅服务员都好专业同埋友善,佢哋会为你提供专业嘅建议同埋帮助。啲餐厅嘅装修都好精致,令整个餐厅都好有质感同埋高贵感。总括而言,Cobalt餐厅系一个好浪漫嘅地方,啲食物好好味,啲环境同埋音乐都好出色。如果你想同心爱嘅人度过一个浪漫嘅晚上,或者庆祝特别嘅日子,Cobalt餐厅绝对系一个好选择。