2023-05-29 105 浏览
里间餐厅bookmark咗好耐,佢好有特色,玩味十足,系太空做主题好特别👍🏼见佢而家有新嘅火锅放题套餐同有Liveband听,一于去试下先😝今晚系一个抒情歌手男主播,一黎就唱记忆绵🤭我就唔执输咁点埋世一🤣🤣正呀!!同场有人点咗Dear Jane啲歌,打住边炉听歌都真系第一次!食物方面,我哋叫咗level3有牛小排食😝汤底好正,2人已经有得拣鸳鸯锅,唔洗加钱㗎!我哋叫咗人参药膳鸡煲同杂菌冬瓜鸡煲,我自己就比较钟意药膳多啲,好足料够哂味!!啲滑鸡件超级嫩滑,而且啲皮好黄好正,味道有汤底都够哂无再点酱🤣西班牙黑豚片好高质,食落去好爽口!而且又唔会好肥腻咁!至于牛小排,我哋encore左几次,次次嚟都好高质,好嫩,份量都多!!佢仲有其他特色嘅丸可以任嗌,又有稻庭乌冬🤭店员每次嗌完好快送到👍🏼👍🏼食完仲有个甜品食添呀!我就叫咗好耐冇食过嘅红豆雪条😚👍🏼完美!

西班牙黑豚片好高质,食落去好爽口!而且又唔会好肥腻咁!

佢仲有其他特色嘅丸可以任嗌,又有稻庭乌冬🤭