Tiff哥四海为家,系港九新界各有餐厅成为我每次必去嘅地方!系铜锣湾世贸隔离TOWER535嘅SENSU就系我约fd高级食嘅必到之处!由装修讲起,有朋友成日话我写食评写装修是咪傻左。其实好多人都会睇装修拣餐厅,要我入一间简陋餐厅食高级菜都唔会啦,何况我d读者,系咪先。SENSU绝对啱晒风格,仲系超舒适嘅灯光,有LiveBand,听下歌仔倾下计,得闲摸下手仔.....同姊妹😂😂😂😂系几有feel嘅。SENSU嘅食物都好讲究,无论摆碟,定系煮法都一流!就好似呢碟番茄酱贝壳饭配意大利水牛芝士,d贝壳仔唔会林到毛巾咁,同时粒粒入味,蕃茄味香浓。特饮都好有心思,零舍有feel系朵浮浮沉沉的玫瑰,加上浸左特饮的苹果干,绝对系必order饮品之一!我仲好欣赏个日式和牛汉堡,汉堡软熟,细细粒但系牛就厚厚一块❤️呢到最啱同你另一半黎撑下台脚,饮下特饮听下歌,追紧嘅女女都得,即刻到手亦得,得左🥰

SENSU嘅食物都好讲究,无论摆碟,定系煮法都一流!