🐤无骨炸鸡 $128一共有五大旧,每旧都嫩滑☺️外皮炸得好脆,但系略嫌炸粉厚左d😗鸡本身既味道唔重,点埋附上既甜辣酱更惹味❤️🥢海鲜煎饼 $148入面既海鲜份量好丰富,有虾、鱿鱼、青口🦑煎饼质感做得好好,边位煎得非常香脆🤤而且唔会食到最后有油腻既感觉🥟韩式饺子 $108呢个系店员推荐!馅料系和牛x鲜虾🐮上面会淋上苹果洋葱汁🧅饺子皮系我钟意既烟韧派🥰肉馅既味道鲜美,唔会净系得调味料味💁🏼‍♀️洋葱汁同牛角汁差唔多味😂餐厅既位置真系十分难揾🥹系巷仔既中间,我望住个门口完全唔肯定系咪呢到入😂礼拜五既夜晚十分热闹,由于只可以walk-in,建议大家七点前到,唔洗排咁耐😌至于oppa系咪真系咁靓仔,留返比大家自己去探索🙈

🐤无骨炸鸡 $128

🥢海鲜煎饼 $148