2023-11-04
今日去左满粥食粥底火锅。佢真系同个名一样 食完好满足🤣餐厅嘅位置旺中带静因为系打边炉嘅原因,而且仲要系食海鲜,所以佢啲工具都好齐全餐厅环境好干净,隔离有个自助区俾你整酱油我哋拣咗嘅系肉蟹餐,所以每人会有半只蟹+6款海鲜,而其他海鲜嘅份量都系二人份。佢个蚬一嚟到嘅时候就帮我哋放咗落个粥底,开壳就已经食得。枱纸系已经讲到明每一样海鲜要渌几耐,跟足个时间同Timer嘅话就会好好食。大蛏子渌嘅时间啱啱好,唔会渌到缩晒水,但系又熟咗。食落好爽脆。鲍鱼已经洗得好干净,渌完之后佢个壳已经自动甩咗。好有口感😋😋。另外可以拣六款配料,推荐佢嘅饺子。帮我哋渌晒食物嘅时候,佢就会帮我哋加个粥底落去。粟米同埋南瓜可以早少少放店员加米嘅时候就会有芫荽同埋竟然仲有鸡蛋头先嘅肉蟹自己拆咗肉捞埋啲粥食 真系劲好味!!!!!!其实除咗渌海鲜𠮶阵自己要望吓啲海鲜渌几耐同埋计时之外其他野店员都会提你,好贴心
佢个蚬一嚟到嘅时候就帮我哋放咗落个粥底,开壳就已经食得。枱纸系已经讲到明每一样海鲜要渌几耐,跟足个时间同Timer嘅话就会好好食。 大蛏子渌嘅时间啱啱好,唔会渌到缩晒水,但系又熟咗。食落好爽脆。 鲍鱼已经洗得好干净,渌完之后佢个壳已经自动甩咗。好有口感😋😋。 另外可以拣六款配料,推荐佢嘅饺子。帮我哋渌晒食物嘅时候,佢就会帮我哋加个粥底落去。 粟米同埋南瓜可以早少少放 店员加米嘅时候就会有芫荽同埋竟然仲有鸡蛋 头先嘅肉蟹自己拆咗肉捞埋啲粥食 真系劲好味!!!!!!其实除咗渌海鲜𠮶阵自己要望吓啲海鲜渌几耐同埋计时之外其他野店员都会提你,好贴心