2022-02-10
牛知己价钱💲: $268澳洲精选牛板健+海鲜放题好味程度😋: 3.5/5服务🍴: 3.5/5环境🗾: 3.8/5性价比🥢: 3.5/5回头率😚: 3/5-入到元朗想食打边炉放题,呢间系区内都几出名。同一个商场仲有cruising coffee个间cafe添。呢间打边炉仲有做午市定食,方便D唔想打边炉的客人🥳 呢到出面有自助bar,火锅配料唔算多,但有啲都系韩国特色重d既,例如鱼糕片同年糕,配返佢地的雪浓汤底,就好韩啦😚-✅澳洲精选牛板健+海鲜放题。呢个餐D肉几靓🤩 佢一开始会来2碟牛1碟猪比你试左先。色泽红润唔肥,唔会好似啲平价肥牛咁,一大条肥膏👍🏻 牛味浓郁,肉感好重,完全唔会腻😬 牛肩肉同牛板健我都好钟意!豚肉系美国黑豚肉,比较薄,但油脂分布都很可以。另外的鸡腿肉都正常发挥。海鲜当日得返原只白鱿鱼同青口。2款都好大只,鱿鱼冇咩味,主要食个汤。而青口就鲜甜啲🤤-出面自己夹的会有泡菜、大荳芽、卤水鸡翼同炸薯条🍟鸡翼好受欢迎,好快比人夹晒,因为真系几入味。火锅配料我就推介鱼糕片,索汤又大块🤪 虫草花、羽衣甘蓝都系特别的选择 (羽衣甘蓝系贵菜😂)-饮品方面我好钟意有甘庶汁、马蹄爽同菊花茶呢
价钱💲: $268
澳洲精选牛板健+海鲜放题
好味程度😋: 3.5/5
服务🍴: 3.5/5
环境🗾: 3.8/5
性价比🥢: 3.5/5
回头率😚: 3/5
饮品方面我好钟意有甘庶汁、马蹄爽同菊花茶呢类,感觉健康d但又甜甜地😆 甜品有豆腐花同自己吱的朱古力/乳酪雪糕🍦朱古力味尚算浓,唔太甜。乳酪味都好味,同花生粉好夹😋 可以食多几杯!佢地啲配料仲有啲可以夹的糖,小朋友一定中意。
整体我觉得正常水准,元朗区的可以考虑下。配料选择比较小,但赢在放题来讲d牛肉质素几靓😌