2022-10-01
成日见人话韩式烧烤要试下平昌 今次终于黎到啦!呢度嘅店员好似系韩国人唔识讲中文 但系英文沟通都唔太顺畅😂😂 坐低之后 我地8个人 只系俾左一份menu 第一次order完之后收左我地order嘅卡仔 无俾番我地for下次order. 反映完之后佢地都唔系好理 结果等左一段时间 先有得再叫嘢食 印象麻麻地。上菜速度比较慢,完全唔觉得自己食紧放题,非常唔畅快🥲🥲 食物质素方面 我个人觉得呢度有腌过嘅肉类比较出色 牛仔骨同猪颈肉值得推荐。相反无腌过嘅肉质素非常普通 猪五花 肥牛 全部都系结冰咁上碟俾你 都真系几hea下 … 呢度仲有其他热食可以任叫。韩式冷面可以一试,食完热辣辣嘅烧烤食一口冷面 可以降温又解腻!另外仲食左韩式泡菜锅 炒年糕 炸鸡,质素就普普通通啦,比唔上出面嘅韩国餐厅,不过任食过下嘴瘾都OK嘅 嘢饮方面就真系好少选择 得一个柜 大概有5-6 款嘢饮 到后尾俾人拎完得翻2-3种 都无refill🥲🥲 整体黎讲 呢间韩烧环境非常有韩国feel 但系比较逼 坐得唔系几舒服。店员服务态度都麻麻地。食物质素非常普通,市面上有更多韩烧选择。唔会再食第二次😂
上菜速度比较慢,完全唔觉得自己食紧放题,非常唔畅快🥲🥲
整体黎讲