2024-09-20 183 浏览
见冇人排队, 我入咗去呢间烧肉店, 但原来冇人排队真系有原因的, 首先这店冷气不足, 有几部风机, 睇你运数,坐唔坐到附近, 吹到就可能好少少, 我就坐在楼梯对开𠮶张枱,初时坐在靠墙那边椅, 真系又热又焗, 越食越热, 可乐又唔够冻, 想要冰佢又冇!唯有转坐返对面櫈先感觉空气流通返啲!今晚叫咗三个套餐500蚊, 价钱都唔平㗎, 分别有牛小排、牛肩肉、牛舌、牛胸腹, 澳洲M5, 套餐有泡菜及汤, 但都令人颇失望的!首先M5及牛小排,谂住会好味啲, 想不到每款牛都都差别不大, 牛舌也是硬, 所有肉质都较干硬, 泡菜卖相就唔睇得㗎喇, 味道当然唔会有质素𠮶啲啦, 汤就像淡淡的罗宋汤, 呢啲都唔会大寄望, 只系一心想食下烧肉当然冇谂过佢会咁差啫!
2024-09-18