2018-03-17
网上好似好出名,特登慕名来试试,叫自己肉饼咁西利,果然名不虚传!首先步入店铺觉得装潢宽敞舒适,有格调。唔洗食餐饭都同隔离枱痴到实一实!一睇餐牌系相当有创意,肉饼哥整肉饼已经去到出神入化嘅境界,连好立克肉饼都谂得到!不过忠于传统嘅小弟都系嗌返咸蛋蒸肉饼好啦 唔该!心呢度嘅肉饼大部分都可以煎、蒸都得!呢味肉饼哥招牌金沙蛋黄肉饼,我地试下蒸嘅版本,食落好有肉汁但唔会太林,金沙蛋黄做到好似流沙嘅感觉,虽然好高胆固醇养小肚腩都忍唔住食多几啖!足三両花胶肉饼一泥到,心里「哇」左声,真系好足料呀!花胶仲要炆得好林又入味,出乎意料的好味!👍🏻餐牌上仲好贴心又不吝啬地话你听点整嫁㖞!但步骤咁繁复都系得闲泥食下滋润下啦!睇返张单,「没有服务费,所以没有服务?当然不可能!」呢句窝心嘅话令我地下次都一定要继续泥支持!食完仲想腥左whatapps 赞下老板做得好好味添!**唯一美中不足的是,肉饼肉沟埋左少量碎姜丝,而完全唔食得姜嘅小妹都想一一挑出泥!如果可以点走姜肉饼就最好啦!**
心
呢度嘅肉饼大部分都可以煎、蒸都得!
足三両花胶肉饼
食完仲想腥左whatapps 赞下老板做得好好味添!