Park café

👍🏻 「日和•融美」海鲜自助晚餐一行入餐厅 我哋就被眼前琳琅满目嘅食物吸引住 忍不住想快啲开餐🍰💫先到冷盘区 我哋眼前嘅海鲜阵容真系等人过足海鲜瘾!🦀🦞🍤有鲜甜多汁嘅蟹脚、蟹膏饱满嘅面包蟹、弹牙可口的海虾 仲有螺肉和蚬肉 全部都好新鲜 旁边仲有刺身区 三文鱼肥美、希灵鱼爽脆 最钟意系阿根廷红虾 劲甜劲正🙌🏻仲有各类寿司、沙律、cold cut、芝士 好丰富💕转头望向主菜区 海鲜、肉类、素菜选择都好多 首先铁板烧绝对系自助餐嘅一大亮点✅现场师傅将羊架、鸡翼、肠仔等煎得恰到好处 仲有一人一份嘅烧元贝 嫩滑多汁 好味道另外 猪脚姜、鲍鱼关东煮、味噌比目鱼同海胆虾球系我嘅精选 港式烧味同点心一样都有❤️烧牛肉、片皮鸭 仲有酥脆可口的炸天妇罗 真系要好好分配肚仔quota🤭最后当然唔少得甜品同饮品 火焰雪山即广制作好精彩🏔️呢度仲有movenpick雪糕任食 旁边仲有杯装雪糕同雪条 中西式甜品都系超丰富 竟然仲有朱古力喷泉🫶🏻饮品有啤酒、汽水、咖啡、茶 任均选择!
👍🏻 「日和•融美」海鲜自助晚餐