2020-10-25
餐厅系尖沙咀食肆林立既商厦入面 旺中带静 入到去见到一排排整齐既酒柜同你打招呼 仲有好多款特色既手工啤酒 劲岩酒鬼们 配埋主打既串烧就系完美组合👍🏻朋友不太好爱酒 咁今晚就唔饮酒以可乐代酒 一样咁chill姐😙主打串烧 仲有炸物 价钱中等 可以系纸上疯狂点汁烧北海道原只鱿鱼🦑有两大条鱿鱼原条咁上 劲吸引 鱿鱼好新鲜厚肉 弹牙完全唔韧 值得一赞既系个酱汁 令鱿鱼既味道更丰富 盐烧厚切牛舌👅牛舌有5件 每件都有一定既厚度 有肉汁之余劲厚切 超满足😆 encore之选!同鸡肾串 每件都几大旧 有5旧 够哂咬口 烧既时间控制得唔错😚 秘制酱汁烧猪颈肉性价比之选 好大份有好多件 绝对唔洗担心唔够食🤤 颇厚切 烧得几香 啖啖肉蒜蓉烧扇贝扇贝唔算大只 但新鲜 加上超多蒜粒 重口味之选芝士蟹籽玉子烧劲抵食 份量够 性价比高👍🏻 好浓蛋香 口感有层次 味道刚好 上面铺满蟹籽 芝士都足够 成功做到拉丝效果🤤 而黄金烧广岛蚝 一份两只 烧得都几香同够哂热🔥 食落都觉得够新鲜 上层既沙津好开胃 冲淡咗食咗一轮串烧既油腻感 另外仲嗌左串烧芝士丸同烧墨鱼丸 烧墨鱼丸系黑色个种 感觉上墨鱼味比较出 烧过既串烧 加
汁烧北海道原只鱿鱼🦑
盐烧厚切牛舌👅
秘制酱汁烧猪颈肉
蒜蓉烧扇贝
扇贝唔算大只 但新鲜 加上超多蒜粒 重口味之选
芝士蟹籽玉子烧
另外仲嗌左串烧芝士丸同烧墨鱼丸 烧墨鱼丸系黑色个种 感觉上墨鱼味比较出 烧过既串烧 加埋桌上既调味粉就比较香口惹味 芝士丸记得要趁热食🤤
倾下倾下就一个晚上 舒服既环境 配埋好食既串烧 今日再唔系Blue Monday😆!!!