2010-04-10 11 浏览
今朝(10-4-2010 Sat)同男友o系屋企整o野,整到12:00pm至出到门口去尖沙咀揾朋友前先食个晏,又去边o度食好呢?男友话落荃湾先,搭到去荃湾谂,o岩o岩行到呢间门口,见午餐好似好吸引,而且又近近地,就试吓啦.入到去都未好full,我o地都系要$34.00o既午餐,男友要咖哩牛脷饭,忌廉汤,饮热柠茶.我就要香草鸡扒意,忌廉汤同热奶茶.汤o黎到,都有几多磨菇,汤杰杰地,可以.男友o既咖哩牛脷饭o黎到,个碟好大个,咖哩牛脷同饭分开上.饭都几多,我o地都’哗’一声.我嗅到好香咖哩味,又共有四件牛脷,又唔太薄,男友食喇,佢话咖哩唔辣只有香味,我又试,系㖞,一啲都唔辣.牛脷够腍,亦可以.由于咖哩唔够辣,唔系好送饭,所以男友都食唔晒啲饭.我o既香草鸡扒意呢,鸡扒都煎得香脆,但一路食就觉得咸,意粉就一路食到几重牛油味,而由于份量都好多,所以都系食唔晒.我杯热奶茶呢,茶味都系淡淡啦,奶味多o左啲.服务:好有礼貌地招呼.如果要饱肚,呢o度绝对可以.

汤o黎到,都有几多磨菇,汤杰杰地,可以.

我杯热奶茶呢,茶味都系淡淡啦,奶味多o左啲.

服务:
好有礼貌地招呼.

如果要饱肚,呢o度绝对可以.
$34.00 (午餐)