2013-07-30
两个人订了位,唔驶等。要左猪骨汤底,浓淡适,薯仔好粉,粟米好甜,有水准。本地手切肥牛:超好食!脂肪同牛肉既比例刚刚好,十分新鲜,有口感又不黏牙,入口即溶,食唔番都唔知点算。墨鱼咀:椒盐食得多,打边炉都系第一次。灼几灼就食得,好爽口,而且呢度d墨鱼咀劲大粒,正。蛏子:$28大大只,好厚肉鲜甜,估唔到尖沙咀呢个地段有咁抵食既海鲜。龙虾条:呢个就比较普通,就系一旧炸过既粉团咁,唔系好觉有虾肉既成份。除左食物掂,服务质素亦好值得欣赏。每个范围都有固定职员留意各台需要,不时同我地加汤,而且好有礼貌;而且我地一早知道边炉时间系两个钟,够钟个阵,职员见我地未食完都无催人走,系见到差唔多食完先过来温馨提示,我地自然自动自己交台。遗憾系得两个人,无叫到有12粒一份既饺类,个样好吸引,下次多人d一定要试下!