呢间餐厅之前已经嚟过几次都好钟意,尤其是佢个burrata cheese🧀🍅真系食完会好挂住😍今次过嚟除咗照食返呢个番茄burrata cheese(今晚呢个唔知点解比之前更加好味!佢嘅burrata真系好creamy🤤,配埋𠮶啲好鲜甜同juicy嘅蕃茄,每一啖都好幸福🤤❤️另外,平时每次我一定会叫佢哋嘅meat ball因为真系好好食,不过今日遇到呢个好好嘅服务员(Kamana ),好细心咁介绍有啲咩好食嘅嘢俾我哋,结果真系冇介绍错!😍佢介绍咗个daily special既baby octopus,呢个真系不得了,个optopus 劲soft,个番茄同青豆煮成嘅酱汁好rich味道好浓,成个dish感觉真系好正😍配埋佢果两块grill 嘅toast 食真系食完成点都唔够喉!🤤男友仲话想encore😅😂Main course方面,今次试咗个chicken francese ,呢个真系估唔到出奇地好食😵佢系用柠檬白酒汁煮食,重点系个鸡肉超嫩!👍🏻😍呢个系一个意大利传统菜式,但系真系唔系到到整得好食,但系估唔到呢度整得咁出色!👍🏻🤤眨吓眼好快已经俾我哋清晒!😆甜品方面,之前食过呢度嘅chees

甜品方面,之前食过呢度嘅cheese cake,但系我最我仍然都系佢哋嘅chocolate😍🤤好浓好rich嘅朱古力味而且好滑,虽然好邪恶但系食完真系会超满足!😍🤤👍🏻

总括嚟讲呢间餐厅绝对系我SOHO其中一间最爱既餐厅!气氛好好而且每样嘢食都好美味!真心绝对值得推介!👍🏻😍😚

一间餐厅有好嘅服务真系好紧要~今晚真系特别多谢服务员kamana既细心服务同介绍☺️如果唔系我可能又叫返同之前食过嘅野食未必试到新野😂🤣
好满足嘅一餐❤️❤️☺️😋