2024-07-20 1773 浏览
今次同朋友约左呢间湾仔区taco,因为无book位,星期五就只得窗口位,咁既天气真系食到成身汗,不过野食系好食既👍🏻点左2款taco, one order only one serve,所以呢度系点左4个taco,同朋友都听staff介绍,点左Al Pastor from the Trompo (烤猪肉)同埋Lengua(煮牛舌)烤猪肉较重味,再配上生洋葱同芫荽,配合得啱啱好,其实我本身唔食生洋葱同芫荽,但呢个组合我可以接受👍🏻煮牛舌个款就系食越南河粉个种牛肉味,食到牛舌既肉质,但同样配住洋葱同芫荽,个分量又啱啱好👍🏻再黎就系taco,如果净系同朋友饮番杯,配酒既话,净系点呢个都够,我同朋友只点左细份,都比个份量吓亲,我地2个都觉得唔洗再加肉碎个啲点左2杯话系signature但就饮落不过不失

点左2杯话系signature但就饮落不过不失
2024-07-19