2021-04-23 289 浏览
本人夏天,就会谂起酸菜鱼既酸爽😍今日黎到尖沙嘴呢间人气高既川菜餐厅!餐厅环境楼底好高,现场灯光布置等都十分有feel☺️☺️会准备口罩袋同湿纸巾俾顾客,仲有尿袋可以借😳👍十分为顾客设想酸菜江团鱼🐟个酸菜鱼啲配料非常之丰富!拣江团拣得冇错~冇骨同鱼肉好滑,配合𠮶啲汤底几正。配料有花瓣、干辣椒、小米辣椒、泡椒、水晶粉同埋魔芋😋个酸菜鱼啲汤好香鱼味同麻辣~自己拣咗小辣但可能中辣会更加适合,麻辣味更强烈会更滋味~所以食得辣可以试吓叫辣啲!汤底有好多水晶粉都系呢盆鱼嘅灵魂🤩啲水晶粉吸晒啲酸辣嘅鱼汤,又饱又好味~金牌酸辣水晶粉🍜见到金牌呢两只字紧系要试下啦😍碗酸辣粉好大碗🤩闻到阵酸味都流嗮口水🤣呢到既水晶粉真系几唔错,偏幼但唔易断好有嚼劲,劲吸汤底!我唔敢食太辣所以嗌左bb辣😂都几后悔 其实小辣好d 应该会仲爽😂😂七味鸡脆骨🐔首先想赞下个份量,真系食极都仲有😂👍每旧鸡脆骨size都差唔多大细~平均包裹炸粉唔会好咸,成粒转一转七味粉好香口!最后仲会送上甜品🤩🤩总括而言,呢间餐厅都几正宗四川口味,尖沙嘴虽然有好多美食拣,但呢间几值得一试噶😉

酸菜鱼

金牌酸辣水晶粉