早几日细佬仔话想食打边炉,睇过OpenRice见到好多人推介呢间吞POT鸡煲火锅住家菜❤️睇餐牌好似几唔错,啲嘢食真系好有品质㖞!入到去舖头感觉呢度好型格呀!见到旁边有一个好大嘅鱼缸喺度 感觉好似去咗水族馆一样 舖头嘅灯光适中,喺度打边炉真系好有feel架 真系同一般火锅店好唔同!我哋今日先点咗一个胡椒猪肚鸡煲,材料份量十足,汤底浓郁带鲜甜嘅味道,带有少少辣辣地!冬天食就真系啱晒啦!接住落嚟~我哋就叫咗十全大寳丸❤️里面嘅口味,分别有黄金海胆黑墨丸、黑松露墨鱼丸、多种口味选择 每一粒嘅丸子都各有特色非常特别!最后就要介绍吓佢哋嘅珊瑚蚌,每一条都好新鲜好鲜甜!用嚟打边炉真系一流啦!店舖啲姐姐服务好周到,每上一碟菜都会介绍菜式名俾我哋知,非常贴心呀呢度嘢食都几多种选择,如果你仲谂紧去边度打边炉不妨试吓吞pot 鸡煲火锅住家菜啦!

2023-05-10
  • 胡椒猪肚鸡煲