前几日同朋友仔去唱K🎤,唱完K之后谂住返屋企食饭,点知朋友仔话要去食Burger ,话呢间嘅Burger超好味。能令我有要求嘅处女座朋友仔可以一个月内食三次,我当然要跟埋佢去,试下佢咩料啦~😎我地两个同样叫热带之堡🍔,汉堡包皮好软熟烟靭,而且竟然有啲甜甜地嘅味道及面包嘅香气,同其他店嘅汉堡包皮不一样。松软的汉堡包配上牛肉、芝士、菠萝、生菜、烟肉等配料,一口咬落去,很有层次感,但又很融洽,🍍菠萝嘅清新,🥩牛肉嘅香气,🍔松软嘅汉堡包,互不抢fo ,团结发挥自己的优点,此刻我觉得自己好幸福💕而芝士肉酱薯条🍟份量很足,很脆,薯条外层被调味粉包围,配上芝士肉酱,很好食。不过,返到屋企之后就不停饮水😅

2022-09-04