𝔾𝕠 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕠𝕨𝕟 𝕨𝕒𝕧𝕖 𝕒𝕟𝕕 𝕤𝕖𝕚𝕫𝕖 𝕥𝕙𝕖 𝕕𝕒𝕪, 𝕡𝕖𝕣𝕙𝕒𝕡𝕤 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕓𝕖𝕝𝕠𝕧𝕖𝕕 𝕡𝕖𝕥🐶对台式coffee shop实在有种难以说出口既欣赏,「在一浪与一浪之间,我们感受」,🌊我地感受到了。第一次光顾由于menu太多选择👀,咸食甜食我同友人都拣左招牌食品🤙🏽。下面介绍用返menu原字🫧感觉对了。一浪总汇吐司🍞包含盐烧鸡腿🍗、日本鸡蛋🥚、小黄瓜🥒、番茄🍅、高丽菜🥬、花生酱🥜及美乃滋。净系睇到呢到都应该联想到🥪有几厚,个口细少少都放唔落😆。鸡腿同鸡蛋味道非常夹,其他配料齐整地放,真系唔想破坏佢呢💫。🥒WANLAND Club Sando | $78美好时光法式可颂窝夫🥐配北海道牛乳冰淇淋🍦及季节莓果🍓🫐。系好可爱的小甜品🥰,窝夫够松软,当然影相要快少少唔好俾雪糕溶到窝夫都淋埋🧘🏽‍♂️。配上莓果同雪糕,整体甜而不漏,好满足🏵️。🥐The Good Day Croffle | $68有美食当然要配合靓靓可口既饮品,打卡都开心d🙋🏽‍♂️。一杯系蜂蜜无花果泡泡🫧,酸酸甜甜足料又够气,好refreshing喔🤭。另一杯系焙茶鲜奶,虽然自己唔喜欢猫🙊

🥒WANLAND Club Sando | $78

🥐The Good Day Croffle | $68

有美食当然要配合靓靓可口既饮品,打卡都开心d🙋🏽‍♂️。一杯系蜂蜜无花果泡泡🫧,酸酸甜甜足料又够气,好refreshing喔🤭。另一杯系焙茶鲜奶,虽然自己唔喜欢猫🙊,不过拉花都好特别猫下面仲有个小baby咁,最紧要系味道好浓好香茶味!

🍯Honey Fig Soda | $52
🪵Hojicha Latte | $39

非正式统计:10间cafe有9间都系pet friendly🤣,有养小宠物既客人不妨带埋爱宠黎互相交流下👣。

早餐