2021-01-22
家人一直话带佢食好西,见今日要出油麻地订耳机,就带佢黎试想食只配乌冬既炸虾啦😋😋*****因为食过3次都配饭,特登打黎问有冇得转乌冬,答案系只要系定食就可以加3蚊转乌冬啦,为左家人就无乜所谓啦*****一坐低店员一定会送水,但大家一定要望下先,因为咁岩我个杯有野,我谂因为系一早斟晒啲水出黎既关系,唔紧要,店员即时唔好意思咁换过另一杯咁我叫左他他酱吉列虾猪扒乌冬;家人叫左吉列虾猪扒乌冬乌冬我觉得无乜特别,正正常常咁。。。。咁配料一样,有咩唔同!?分别系。。。。。他他酱系有蛋粒入面既蛋黄酱,沾沾下会愈来愈竭身同有沙感。。。。。而且仲份量好多普通既只系一小碟既沙律酱,如果可以一样份量就好啦😝*****值得一赞(连家人都大赞)----就系大虾同猪扒既脆粉真系超超超薄,所以超超超脆同香口!!!!*****总括黎讲系大满足😋😋抱住个肚仔离开,完全发现虾系好大只,而且猪扒份量都好多同埋每碟都有大量椰菜丝垫系炸物底同旁边,捞芝麻酱真系好好食😋呢间野系值得encore嫁!!!!
咁我叫左他他酱吉列虾猪扒乌冬;家人叫左吉列虾猪扒乌冬
乌冬我觉得无乜特别,正正常常咁。。。。
咁配料一样,有咩唔同!?
分别系。。。。。
普通既只系一小碟既沙律酱,如果可以一样份量就好啦😝
呢间野系值得encore嫁!!!!