餐厅: 好吃吃光
资讯:

⁺₊⋆ ᴇ ᴀ ᴛ  ᴜ ᴘ ⋆⁺₊⋆ ☽ 人气嘅台湾小店铺头细细,有廿几个位,如果假就可以要排一排队𓇬   𖥧 月见海老蚵仔鲁肉饭 $66 胀卜卜嘅蚵仔,加上煎香嘅虾同浓郁嘅鲁肉,一口入面有晒唔同嘅口感同味道,令人明白佢一直都咁受欢迎嘅原因 ♬    𖥧 大满足蛋饼 $54 食台湾野一定会叫嘅蛋饼,有几款嘅选择,而呢款有齐晒起司、鸡排、薯饼、玉米,啱晒选择困难嘅我,味道丰富𖤓     𖥧 芋圆芋泥仙草 $38 水准正常,有平时小见啲嘅芋泥,未去到一定要试 ✄    整体嚟讲食物都唔错,我𠮶时去好多人等,有啲感觉似赶住人走,感觉争啲,但以呢个价位都明白嘅,如果唔驶排队嘅话就可以试试𓂅
𖥧 月见海老蚵仔鲁肉饭 $66

𖥧 大满足蛋饼 $54

芋圆芋泥仙草

芋圆芋泥仙草
𖥧 芋圆芋泥仙草 $38
水准正常,有平时小见啲嘅芋泥,未去到一定要试 ✄