2022-03-22 18 浏览
一间由腐乳做主题嘅fusion新餐厅😋👍🏻除咗野食全部都同腐乳有关之外,仲系一间有故事嘅餐厅,老板们将自己嘅故事都融入左餐厅同菜色入面。系西方菜色加入传统腐乳正正表达到如何「用低层叠出新高度」👍🏻 睇得出非常之有heart 同摆左好多创意系入面❤️ 希望你地嘅腐乳菜色可以叠出更高嘅高度💪🏻椒丝腐乳卡邦尼🍝 个味道好得意,carbonara 但食到腐乳味!非常中西合璧,我个人都钟意食腐乳,如果腐乳味道或者有得拣腐乳浓度更浓就仲好喇😍南乳炸鸡球🍗 炸鸡好嫩好juicy,加上南乳酱嘅味道非常出色,食完系要再encore个酱架!咸蛋黄炸鱼皮🐠 咸蛋黄嘅味道好浓,一食系食到停唔到口架😋话梅Latte☕️ & 流白(腐乳咖啡Tonic)🍹我个人就like 流白多啲,好似饮紧腐乳酱咁,但又唔会太重味➡️ @lau.bistro.hk ⬅️

咸蛋黄炸鱼皮🐠 咸蛋黄嘅味道好浓,一食系食到停唔到口架😋

话梅Latte☕️ & 流白(腐乳咖啡Tonic)🍹

➡️ @lau.bistro.hk ⬅️