餐厅: 丼丼屋 (荷里活廣場)
资讯:

2017-10-07 318 浏览
今日放假同男友去荷里活广场看早场看完电影就吃lunch见丼丼屋有新款lunch set 就决定入去试下。我地1:30pm黎到唔洗等,坐左八成客人左右。几钟意呢间分店因为都几阔落同大间,坐得几舒服午餐套餐配果茶,加$5可转其他饮品新款套餐分别有二重贝乌冬同盐烧花鱼。因为二重贝乌冬喺其他分店食过所以今次决定食盐烧花鱼靓就几靓,烧得都几好,但条鱼真系十级腥,连我平时咁钟意食鱼都接受唔到从来都未食过啲咁腥嘅鱼真系好差!以后食返烧鲭鱼稳阵啲男友点了滑蛋鸡肉,佢表示味道正常。两个人食咗$160,价钱可以接受总结: 会再帮衬但一定唔会食呢款烧鱼
今日放假同男友去荷里活广场看早场
看完电影就吃lunch
见丼丼屋有新款lunch set 就决定入去试下。
午餐套餐配果茶,加$5可转其他饮品
盐烧花鱼定食
从来都未食过啲咁腥嘅鱼
真系好差!以后食返烧鲭鱼稳阵啲
滑定鸡肉丼定食
男友点了滑蛋鸡肉,佢表示味道正常。
两个人食咗$160,价钱可以接受

总结: 会再帮衬